Vote for us #OMNICHANNEL

Stem op ons

Over ons

 "OUR FAMILY, JUST THE RIGHT MIX OF CHAOS AND LOVE..."

 

Maison Lab uit Genk is een webshop in kleding, schoenen, handtassen en accessoires waar elke shopaholic haar/zijn modehartje kan ophalen. In de webshop worden topmerken als Fabienne Chapot, Ted Baker, Drykorn, Steve Madden, Bronx, Levi’s en Paul’s Boutique steeds aan de helft van de prijs verkocht. Dit uniek concept is een idee van Samira, Tahnee en Djalil Labyed, dochters en zoon van de Limburgse familie Labyed, die al 18 jaar een gevestigde waarde vormt in de outletbusiness.

SAMIRA "Head of Buying"

“The sky is literally the limit”, volgens Samira. Zij is de oudste van de drie en verantwoordelijk voor de sales en het marketinggebeuren. Samira is ook al 10 jaar Sales Manager van het textiel groothandel bedrijf en kent hierdoor de outletbusiness beter als haar eigen broekzak. Met bachelor marketing aan de PHL op zak,weet ze als geen ander dat het online shoppen geen grenzen heeft. ‘The sky is literally the limit.’ 
Het online gebeuren is volgens haar ideale wijze om zich als kleine KMO te onderscheiden van de grote multionationals. Bij ons staat de service ten opzichte van de klant centraal. 
“Een jaar geleden kwamen we tot de conclusie dat het openen van een webshop de juiste keuze was voor ons bedrijf. Er kwamen énorm veel slapeloze nachten te pas, maar het eindresultaat mag er wel degelijk zijn. Het mooiste van dit verhaal is dat ik dit kan delen met mijn broer en mijn zus. Het is niet altijd even simpel, maar de lange brainstormdagen geven ons briljante ideeën en voldoende energie om er weer tegenaan te gaan.” 
Onze strategie is heel simpel: Looking fashionable on any budget for every age. 

Emailadres: samira@trendyoutlet.be

Tel: +32487528834

TAHNEE

Tahnee is de middelste van de 3 en neemt de aankoop op zich. Haar studie communicatiemanagement en jarenlange ervaring in de business hebben haar de nodige bagage gegeven om deze titanentaak aan te kunnen. Ze runt naast de aankoop van de webshop ook de aankoop van hun groothandel bedrijf in textiel. Een bezig bij dus... ;) 
Volgens Tahnee is de kunst in outlet om het product op een premium level aan te bieden aan de klant. Een juiste productkeuze en een kritisch oog zijn hierbij van cruciaal belang. Daarnaast proberen we voor ieders wat wils te zoeken rekening houdend met de prijs en leeftijd.” 
Door Maison Lab hebben veel bijgeleerd over enerzijds het internetgebeuren en anderzijds onszelf. De webshop heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht. Daarnaast hebben we ook een sterk team die de webshop tot een nog hoger niveau brengen. Kortom echt teamwork! 

 

DJALIL

Djalil is de jongste van de drie en afgestudeerd als jurist aan de Universiteit Hasselt. Momenteel is hij de projectmanager van Maison Lab en volgt hij de taken van zijn zussen op de voet op. Djalil mag dan wel de jongste van het team zijn, maar hij kent de business als geen ander doordat hij opgroeide in de stockwereld. “Met outlet kan je er nog steeds fabulous uitzien! Dat is hetgeen we met Maison Lab zwart op wit willen bewijzen. Outlet is vaak overproductie van merken en je kan er dus alle kanten mee uit. Ik werk keihard aan de Fashion Boxen om mensen inspiratie te geven. Wedden dat jij een leuke look ertussen vindt?” Een toffe sfeer en een nauwe samenwerking is belangrijk om een webshop te runnen. Tijdens de start-up hebben we bijvoorbeeld door zure appels moeten bijten, maar de sfeer hield ons recht. Daarom mogen we met z'n allen ook trots zijn op hetgeen we nu bereikt hebben!