Vote for us #OMNICHANNEL

Stem op ons

Over ons

 "OUR FAMILY, JUST THE RIGHT MIX OF CHAOS AND LOVE..."

 

Maison Lab uit Genk is een webshop in kleding, schoenen, handtassen en accessoires waar elke shopaholic haar/zijn modehartje kan ophalen. In de webshop worden topmerken als Fabienne Chapot, Ted Baker, Dstrezzed, Xandres, Heart Mind, Valentino en Guess steeds aan minimum de helft van de prijs verkocht. Dit uniek concept is een idee van Samira, Tahnee en Djalil Labyed, dochters en zoon van de Limburgse familie Labyed, die al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde vormt in de outletbusiness.

Maison Lab is de eerste omnichannel outlet concept in België. Dit is wat ons zo interessant maakt, bij ons kan je heel het jaar door diverse designer merken vinden tot wel -70% korting. Met 3 BEcommerce Awards op onze naam zijn we ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de outlet wereld. 

Naast onze webshop heeft Maison Lab 2 fysieke winkels, in Hasselt en Sint-Truiden. Ook neemt Maison Lab de winkels van Top Outlet Fashion (Genk en Houthalen-Helchteren) onder haar hoeden. Samen met deze 4 winkels én de webshop geloven wij heel sterk in ons omnichannel-verhaal!


Voor B2B-partners kunnen wij doorverwijzen naar Trendy Fashion Outlet

 

Heren - Maison Lab
Top Outlet Fashion | Plannings- en Reserveringswebsites