Vote for us #OMNICHANNEL

Stem op ons

Verzending & Bezorging

 • Wat is de levertijd?
Wij proberen jouw bestelling binnen 2 - 4 werkdagen na ontvangst van betaling te bezorgen (met uitzondering van zon- en feestdagen).  
Let op: Bepaalde merken hebben een langere levertermijn zoals Becksöndergaard en BergHOFF. Bestellingen van deze merken worden binnen 7 -14 werkdagen na ontvangst van betaling te bezorgen (met uitzondering van zon- en feestdagen).
 
 • Kan ik vanaf het buitenland bestellen?

  Wij leveren momenteel in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Verzendkost per land:

Land Verzendkost Gratis verzending vanaf  Standaard levertermijn
België €4,95
€150
2 - 4 werkdagen
Nederland
€5,95
€150
2 - 4 werkdagen
Duitsland
€6,50
€150
4 - 6 werkdagen
Frankrijk
€8,50
€150
4 - 6 werkdagen

 

 • Verzendproces
       Het verzendproces van Maison Lab verloopt via de onderstaande stappen:
 1. Je bestelling wordt klaargemaakt door één van onze logistieke medewerkers.
 2. Je bestelling wordt vanuit ons magazijn naar een sorteercentrum gebracht. Dit is het moment dat je een verzendbevestiging per e-mail ontvangt met een Track & Trace code;
 3. Je bestelling wordt gesorteerd op basis van de postcodes;
 4. Je bestelling wordt door Bpost of Post NL bezorgd op het door jou opgegeven afleveradres. Op zondag worden geen pakketjes bezorgd. De postbode biedt jouw pakketje 1 keer aan. Je moet hiervoor in sommige gevallen een handtekening te zetten of je legitimeren. Ben je niet thuis? Dan kun je het pakketje ophalen bij het dichtstbijzijnde servicepunt van Bpost/PostNL. De chauffeur laat een briefje achter waarop je precies kunt zien waar dat is. 

  • Levering op een afhaalpunt
  Je kan ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt of in een pakjesautomaat van bpost. Tijdens de tweede stap van het bestelproces kan je een afhaalpunt kiezen naar wens. Zodra je bestelling in het gekozen afhaalpunt is aangekomen, ontvang je een e-mail van bpost. Je hebt vanaf dit moment 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. In het geval van een pakjesautomaat is dit 5 dagen. Indien het pakket niet is opgehaald zal het worden teruggestuurd naar Maison Lab.

    

   • Pakjesautomaat

   Je kunt er voor kiezen om je bestelling in een pakjesautomaat van Bpost te laten bezorgen. Zo kan je 24/7 het pakketje ophalen bij een pakjesautomaat naar keuze.
   Zodra je bestelling in de pakjesautomaat van jouw keuze is aangekomen krijg je een bericht via e-mail en/of sms van Bpost. Vanaf dan heb je 5 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Voor het openen van de pakjesautomaat scan je de QR-code (uit de e-mail) of voer je de unieke code in (uit de e-mail en sms).
   Als je het pakket niet ophaalt, wordt de bestelling automatisch aan Maison Lab teruggestuurd.